Ariana Grande är en amerikansk sångerska och skådespelerska som givit sig in i parfymbranschen och skapat sitt eget märke, Ariana Grande. Relativt ny i branschen har hon inte kommit med så många produkter ännu, men några av hennes lanserade dofter har blivit mycket omtyckta, främst bland unga kvinnor. Parfymerna är sockersött flickiga i supersnygga lyxiga designer.

Bästsäljare

Ariana Grande Thank U Next EdP

Den bäst säljande Ariana Grande Thank U Next EdP är en parfym med samma namn som hennes hit som tog världen med storm. Doften kan beskrivas som milt mjuk, blommig och ung. parfymen kommer i en rosa hjärtformad flaska.

Toppnoter: Vildhallon och vitt päron

Hjärtnoter: Kokos och rosblad

Basnoter: Mysk och macaroon

Ariana Grande Cloud EdP

En annan parfym som säljer riktigt bra ur Ariana Grandes sortiment är Ariana Grande Cloud EdP. Den här parfymen är mera sensuell till sin karaktär än ovanstående. Med inslag av bergamott och tränoter har den blivit mångas favorit. Parfymen presenteras i en flaska föreställande ett moln.

Toppnoter: Päron, bergamott och vanilj

Hjärtnoter: Vanilj-Orkidé, kokos och pralin

Basnoter: Trä-ackord och mysk

Ariana Grande Sweet Like Candy EdP

Ariana Grande Sweet Like Candy EdP är en lagom söt parfym med inslag av bergamott och kasmirträ. Det här var den andra parfymen som släpptes i Ariana Grandes kollektion. Doften har beskrivits som oemotståndlig och förförisk. Förutom att den finns i en rosa facetterad flaska, finns den också som roll-on, perfekt för resan.

Toppnoter: Bergamott och björnbär

Hjärtnoter: Rosa blommor och kashmirträ

Basnoter: Vanilj. marshmallows och svarta vinbär

Ariana Grande Moonlight EdP

Vill också nämna Ariana Grande Moonlight EdP som kommer i facetterad flaska som ovan men blå. Doften har beskrivits som lite mörkt mystisk och drömmande. Finns också som roll-on i mindre förpackning.

Toppnoter :Plommon och svarta vinbär

Hjärtnoter: Pion och marshmallows

Basnoter: Vanilj, svart amber och sandelträ