Detta otroligt hypade skönhetsmärke är Londonbaserat och startade 2014. Makeup Revolution strävar efter, som namnet antyder, att verka för att varje produkt i deras sortiment ska hålla hög kvalitet och ge användaren ett revolutionerande resultat. Priserna är dessutom plånboksvänliga för att alla ska ha råd med deras skönhetsprodukter. I deras sortiment finns nyanser som passar alla, oavsett hudton.

Bästsäljare

Flawless 2

Makeup Revolution Ultra 32 Shade Eyeshadow Palette Flawless 2 paletten är en uppföljare till den otroligt populära Flawless Palette och innehåller 32 högpigmenterade skuggor. Ögonskuggorna är perfekta för en lätt och fräsch makeup att bäras dagtid, men passar också för kvällsbruk. Den innehåller både varma och kalla toner i både skimrande och matta nyanser. Skuggorna smular inte, är blandbara och är mycket lätta att applicera med en borste. Otroligt prisvärd. Paletten kommer med en stor spegel för att underlätta applicering.

Flawless 3

Makeup Revolution Ultra 32 Shade Eyeshadow Palette Flawless 3 Resurrection är ännu en storsäljare med vackra vardagsfärger i både varma och neutrala färger, matta och skimrande, för vardagsmakeupen. Blandbara nyanser av ögonskuggor med alla egenskaper som föregående beskrivning.

Makeup Revolution Ultra Blush Palette Blush Queen: I den är paletten får du både blush och highlight i hela åtta olika nyanser. Färgerna är högpigmenterade och mjuka vilket gör dem lätta att blanda och enkla att applicera. De är dessutom bakade, något som ger dem en marmorering, vilket gör att varje applicering ger din hud ett fräscht och levande resultat. Prisvärd.

Define Concealer

Makeup Revolution Conceal And Define Concealer är verkligen en concealer för alla. Den finns i en mängd nyanser för att passa alla hudtoner, från ljusa till mörka. Den finns i varma toner till kalla och neutrala. Trots sin lätta konsistens ger den en mycket bra täckning med ett jämnt och matt slutresultat. Använd den till att täcka mörka ringar och flaws. Du behöver inte oroa dig för att den ska lägga sig i varken linjer eller porer. Pigmenteringen är faktiskt så bra att denna concealer går alldeles utmärkt att använda också till contouring. Priset? Långt under hundringen.

Gör så här

För att reducera mörka ringar:

  • Dutta några få prickar under ögonen
  • Stryk ut med lätt fuktad makeupsvamp, alternativt borste

För att trolla bort röda prickar och mindre flaws

  • Dutta en prick på det aktuella stället
  • Stryk ut med svamp eller borste

Tips

Om du vill använda denna concealer till contouring, tänk på att välja en ton två till tre nyanser mörkare än din hudton. Avsluta sedan din makeup med ett setting powder och för att göra makeupen mera hållbar, en finishing spray.