När du handlar Maria Nilas produkter kan du vara säker på att du får hårvård som är 100 % vegansk. Alla Maria Nilas förpackningar är dessutom klimatkompenserade. Företaget är svenskt och har funnits i 30 år. Maria Nila har sitt säte i Helsingborg men finns i många länder världen över. Utmärkt för den som söker närproducerade och miljömedvetna produkter utan att för den skull behöva ge avkall på hög kvalitet. Hos Maria Nila handlar du allt ditt hår behöver, från schampo och balsam till färgbomber, stylingprodukter och vax.

Populära produkter

Maria Nila Head & Hair Heal Schampoo: Det här är schampot för dig med känslig hårbotten. Produkten är inte bara antiinflammatorisk, den stimulerar också hårväxten, samtidigt som den förebygger hårbottenproblem som till exempel mjäll. Schampot är så milt att det kan användas dagligen och är vårdande.

Verksamma ingredienser:

  • Piroctone Olamine för att vårda och förebygga problem i hårbotten
  • Aloe Vera-extrakt för att vårda och förebygga problem i hårbotten
  • E-vitamin, aminosyror, apigenin för att ge stimulera hårväxten
  • Oleanolic Acid för att förebygga håravfall.

Kombinera med de lika populära Maria Nila Head & Hair Heal Conditioner samt inpackningen Maria Nila Head & Hair Heal Masque med samma verksamma ingredienser, för bästa resultat.

Alla produkter är är paraben- och sulfatfria.

Maria Nila Colour Refresh: Det här är färgbomben som samtidigt är en vårdande inpackning för håret. Den finns i 13 nyanser, som till exempel den mörkbruna Cacao Intense, den rosa Pink Pop, eller Vanilla för den blonda. Färgen sitter i 4-10 hårtvättar och försvinner successivt. Tänk på att ett mörkt hår inte går att ljusa upp med färgbomber, därför passar ljusa nyanser bäst på ljusa hår medan mörka passar alla. Nyanserna är också blandbara om man vill skapa sin egen nyans. White Mix är ofärgad och framtagen för att blandas med övriga nyanser.

Alla är paraben- och sulfatfria.

Maria Nila Cream Heat Spray. Sprayen är vårdande och återuppbyggande, perfekt för skadat hår. Samtidigt som sprayen ger ett skydd mot värme vid föning och styling, eliminerar den frissighet och ger glans. Den förbygger också uppkomsten av kluvna toppar och ger ett skydd mot UV-strålning. Allt som behövs är att spraya lätt över håret innan du fönar det.

Självklart paraben- och sulfatfri.

Maria Nila Finishing Spray: En hårspray som ger perfekt stadga och sitter länge. Dessutom doftar den ljuvligt. Spraya över håret efter styling. Hårsprayen har en vårdande effekt och ger också skydd mot UV-strålning.

Paraben- och sulfatfri.

Maria Nila Creator Fix: Det här är ett hårvax som ger mycket bra stadga. Passar både till kort och lite längre hår och torkar snabbt. Appliceras i torrt hår innan du formar och stylar. Vaxet passar även det lite svårstylade håret och sitter bra hela dagen.

Maria Nila Style and Finish Invisidry Schampoo: Den här pudersprayen fräschar snabbt upp håret och ger dig den nytvättade känslan tillbaka. Skaka ordentligt och spraya över torrt hår. Torrschampot passar både ljusa och mörka hår och tar bort det feta ur hårbotten utan att torka ut. Lämnar ingen produktkänsla i håret, är skonsamt och doftar därtill helt underbart.

Paraben- och sulfatfri.