NYX är märket som formligen älskas av alla skönhetsintresserade runt om i världen. Märket grundades av en ung kvinna, Toni Ko, för tio år sedan och huvudsätet finns i Los Angeles. Det som gör att märket är mångas favorit är utbudet av färger och produkter, samt det överkomliga priset. NYX tillhandahåller också en mängd trendiga specialprodukter för den som riktigt vill grotta ner sig. Det skulle ta alldeles för lång tid att gå igenom alla produkter hos NYX, så låt oss hålla oss till trenderna 2019.

Ögonskuggspaletten

I år ska den gärna vara i naturlig skala. Bruna toner trendar, gärna med en eller ett par accentfärger, till exempel violett och rosa. Lingerie shadow palette från NYX är mycket prisvärd. Tonerna är krämigt mjuka med sidenmatt lyster och sitter bra hela dagen.

Läpparna

Efter en tid av matta nyanser gör trenden en helomvändning i år. Nu är det glossigt som gäller. Läpprodukterna ska vara återfuktande och glänsande. Ofärgat gloss fungerar lika bra som bruna nyanser och rosa toner. Riktigt bäriga, mörka färger är hett just nu. Prova den vårdande läppglansen NYX This is everything Lip Oil Sheer Berry i en mjuk bärig nyans, eller prova den i någon av de andra fyra nyanserna. Priset är riktigt bra. Långt under hundringen. Konsistensen är silkeslen och du kommer att älska den.

Ögon

Trenden i år stavas operfekt när det kommer till sotade ögon. Låt det vara lite hafsigt. Använd en topz eller dina fingrar. Tänk 90-tal. Tänk grunge. Testa att använda en krämig ögonpenna som NYX Mechanical Eye Pencil i svart, applicera och sudda lite slarvigt för en trendig look.

Ögonbryn

Nu ska det vara enklast möjligt igen. Inga markerade skarpa bryn. Naturligt, är ledordet. Fyll i ögonbrynen bara där det så behövs och applicera en bryn-gel som avslutning för att hålla stråna i schack – et voilà. Du är färdig. Enklare än så här kan det knappast bli när det kommer till makeup.

Färgskalan 2019

I år målar vi gärna läpparna, kinderna och ögonen i samma färgskala för att få en harmonisk look. Färgerna är som tidigare nämnts gärna röda bäriga och bruna toner.

Contouring

Nej. Eller åtminstone så lite som möjligt. 2019 är hudens eget år och den ska synas! Contouring ska vara naturlig och helst bara anas lite grann. Använd så lite produkter som möjligt och arbeta in allt du kan. I år ligger hudens fokus snarare på rengöring och återfuktning, men även här ska du satsa på endast några få produkter. NYX 3 Steps To Sculpt Light räcker gott och väl till en försiktig contouring för den som önskar. Paletten innehåller tre färger och finns i flera kombinationer.