Peta aldrig med fingrarna direkt i en ögonskugga, blusher, puder eller läppstift, såvida du inte försöker gro en egen bakteriekoloni förstås. Använd redskap. Real Techniques är ett företag grundat av syskonen Samantha och Nicola Chapman, där Samantha har en bakgrund som makeup-artist. Företaget tillhandahåller diverse sminkborstar och annat behjälpligt inom makeup. Borstarnas strån är syntetiska och tillverkade av taklon, aldrig från djur, utvecklade för att ge en snygg finish och en perfekt applicering av din makeup. Så bort med fingrarna ur burkarna. För att göra makeupen ännu enklare är redskapen färgkoordinerade så att du alltid vet vilken borste eller vilket redskap du ska använda. Guldfärgade används till basen. lilafärgade används till ögonen och de rosa använder du till slutfinishen.

Favoriter

Real Techniques Setting Brush: Färg: Rosa. Borsten är tillverkad av ett fint nylonmaterial, taklon, som efterliknar naturborst. Borsten har dubbla strån för att skapa en retuscherad HD-effekt, oavsett makeup. Taklon är hygieniskt och lätt att hålla rent. Borsten släpper inga hår. Skaftet är av aluminium.

Real Techniques Core Collection 4 Brushes 2-in-1 Case Stand: Färg: Guld. Med den här kollektionen av borstar skapar du den perfekta basen. Du får en contour brush, en buffing brush, en pointed foundation brush och en detalier brush, förpackade i en borstväska. Materialet är detsamma som i föregående beskrivning.

Real Techniques Eye Shade+Blend: Färg: Lila. Förpackningen innehåller två borstar. Base Shadow Brush, som har tunna avsmalnande strån för en byggbar applicering över ögonlocket, samt Deluxe Crease Brush, som är mjuk och aningen överdimensionerad för att du enkelt ska kunna tona ut och sudda i ögonveck. Borstarna passar till puder- eller creme-ögonskuggor.

Real Techniques Powder Brush: Färg: Guld. Behöver inte någon närmare beskrivning. En bra puderborste helt enkelt. Material som i de övriga, taklon och aluminium.

Real Techniques Cheek and Lip Set Limited Edition: Färg: Rosa. Setet innehåller 3 borstar. Lip Brush, applicerar mjukt färgen på dina läppar och följer läpparnas kontur. Duo Fiber Contour Brush ger dig en kontrollerad contouring och tillika sculpting. Exclusive Cheek Brush, ger dig en enkel och jämn applicering över kindbenen. Dessa är alla du behöver för att åstadkomma snygga kinder och läppar.

Real Techniques Duo-Fiber Collection: Färg: Guld, rosa och lila. Borstarna är till för att skapa mjuka lager. De är täta och fjäderlätta med lite längre strån. Borstarna passar såväl till puder som creme eller flytande makeup. I setet finns tre borstar, Duo-fiber Eye Brush, Duo-Fiber Face Brush och Duo-Fiber Contour Brush.

Med dessa professionellt framtagna borstar i din ägo blir det svårt att misslyckas med din makeup.